2005-01-18 17:43

Opgeven voor indoorwedstrijden

Er zijn dit winterseizoen nog twee indoorwedstrijden in Zwaagwesteinde. Om precies te zijn op 12 februari en een hele speciale op 26 maart. Via de website kan hiervoor ingeschreven worden

>>Het inschrijfformulier voor de wedstrijden is hier te vinden

De wedstrijd van 26 maart wordt een hele speciale wedstrijd. Hierover volgt later meer informatie.

Het is opnieuw mogelijk te blijven overnachten (10 Euro p.p.p.n.). Geef dit uiteraard wel van te voren aan op het inschrijfformulier.

Trainen

Voortaan in woensdagavond de vrije trainingsavond. Kom je van ver, bel dan even met het John Burghout 06-10928947 om te kijken of de ruimte eventueel toch bezet is.
Daarnaast is het aanstaande zaterdag vanaf ongeveer 16:00 uur mogelijk in Zwaagwesteinde te trainen. Ook hier geldt voor de verre reizigers uit Holland dat het verstandig is om je aan te melden (bij Pieter Hielema). Wil je blijven overnachten, dan willen we dat ook graag weten.

De PBH en FLB zijn verheugd over de nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot het indoorspringen en zijn lovend over de initiatieven die ontplooid worden.
De wedstrijden vinden echter voorlopig nog niet plaats onder auspiciën van één van beide bonden. Dat betekent dat de deelnemers voor eigen risico meedoen met de indoorwedstrijden. De beide bonden leggen hun leden daarbij geen beperkingen op. De springers zijn ook niet gebonden aan het dragen van de bondstenues.