PBH
2024-04-16 9:43


Beste springers, ouders, vrijwilligers, supporters en alle anderen,

Zoals bij een groot deel van jullie bekend, hebben we sinds maart van dit jaar een nieuw hoofdbestuur. En er gaat een hoop goed bij de PBH!

Tegelijkertijd zien we dat de polshoogte op dit moment geen redactie heeft. Allereerst wil ik de oude redactie (als ik het goed heb: Joanne, Guus, Mark, Bas, Fabiënne en Rianne) bedanken voor hun enorme inzet! Jullie hebben de polshoogte echt tot een hoger niveau getild met de glossy die ik altijd van kaft tot kaft heb gelezen. In het verlengde daarvan: Misschien was de redactie in de afgelopen jaren wel zo goed, dat het daarmee een beetje spannend werd om op te pakken. Op dit moment hebben we namelijk geen redactie. De polshoogte zal dit jaar dus helaas niet voorafgaand aan het seizoen verstuurd worden.

Na afloop van het seizoen zullen we (het hoofdbestuur) nadenken wat het meest passend is. Daarbij denken we er aan om de redactie voor een deel uit te besteden, zodat in ieder geval het meest noodzakelijke wel via de polshoogte bij jullie terecht komt.

Een aantal zaken kunnen niet wachten tot na het seizoen, deze zullen we via de site bekend maken. Dat zijn in ieder geval de schansindeling, en het FVV voor 2024.

Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn, dan horen we dat natuurlijk graag! We zijn bereikbaar via het secretariaat