2003-07-21 15:23

ZATERDAG 2 AUGUSTUS 2003

ORGANISEERT POLSSTOKVERENIGING POLSBROEKERDAM
HAAR JAARLIJKSE

POLSSTOKDAG

WAAR: ACHTER DE TRIANGEL BIJ DE POLSSTOKSCHANSEN
AANVANG: 13.30 UUR 'S MIDDAGS

Natuurlijk wordt er polsstok gesprongen. Maar ook de jeugd heeft zijn eigen polsstokwedstrijd over de jeugdschans. De laatste 2 jaar zijn er veel jeugdspringers bijgekomen welke woonachtig zijn in Polsbroekerdam en Benschop. Dus komt de plaatselijke (toekomstige) kampioenen aanmoedigen.

Maar er is meer. Achter op het terrein kan op een heel groot bord gesjoeld worden om mooie prijzen. Ook de traditionele schiettent ontbreekt niet. Daarnaast wordt er voor de jeugd trekker-trek georganiseerd met skelters.

Om 15.30 uur begint het slingeraap, altijd leuk om naar te kijken. Slingerapen is met een touw, welke aan een grote kraan is bevestigd, over het water zien te slingeren. Bij het slingerapen zijn drie klassen, polsstokspringers, jeugd en natuurlijk het publiek. Hierbij bent u van harte uitgenodigd om mee te doen.

Voor de vroege vogels is er een viswedstrijd. Zij die mee willen doen kunnen zich inschrijven tussen 6.00 uur en 6.30 uur 's ochtends in de Triangel. De wedstrijd begint om 7.00 uur.

Vanaf 9.00 uur 's morgens kunt u heerlijke versgebakken oliebollen eten. Vanaf 15.30 uur staat de grote koekenpan aan. Onder het genot van een drankje en een hapje kunnen we dan met zijn allen nakletsen.

Dus zaterdag 2 augustus a.s. een middagje uit aan de Dam.

Bestuur Polsstokvereniging Polsbroekerdam