2010-04-23 11:10

Kampioen worden en oud-kampioen zijn

De PBH bestaat 50 jaar! Een jaar dat gevuld is met allerlei fantastische evenementen, maar er komt nog een verrassingsact

Jan Ykema gaat vertellen over zijn leven als topsporter (Olympisch zilver 500 meter schaatsen 1988) en maakt daarbij de verbinding met het polsstokverspringen. Want Jan is in zijn jeugd Fries Kampioen fierljeppen en mastklimmen geweest.

De presentatie zal een mengeling zijn van tips en trucs, wijsheden en verhalen over grappen en grollen. Maar Jan houdt ons vooral een spiegel voor, want Jan heeft als mens, topsporter en nu coach hoge pieken, maar ook diepe dalen meegemaakt. En wij zijn ook maar mensen die ook graag bovenop de Olympus staan, maar ook met onze eigen tegenslag om moeten gaan. Als polsstokspringers hadden wij vorig jaar de tegenslag dat we alle Nederlandse records hadden, maar dat niemand Nederlands Kampioen werd. Dus we kunnen veel leren van Jan Ykema!

We maken een knallende start van ons nieuwe seizoen, want Jan komt ons op de laatste 'winteravond' leren en vermaken. Het is vrijdagavond 14 mei in de Triangel in Polsbroekerdam en begint om 20.00 uur tot ongeveer 21.30 uur. Wil je betere resultaten halen, wil je kampioen worden, ben je sportliefhebber, was Jan je jeugdheld, wil je een leuke avond? Iedereen is welkom! Toegang gratis.

>> Graag via deze link even aanmelden. Dan weten we hoeveel mensen we ongeveer kunnen verwachten

Ook kun je Jan's juist verschenen boek kopen. Zeer prettig leesbaar!