logo-jaarsveld.jpg
2011-08-15 21:41

Koppelcup 2011: Een afsluiter in Jaarsveld / opgeven

Vorig jaar is voor het eerste een koppelwedstrijd versprongen op de Jaarsveldse accommodatie, na zeer veel lovende kritieken is deze wedstrijd ook dit jaar ingepland.

Hoewel de oorspronkelijke datum op 10 september stond, is er na overleg met Het hoofdbestuur en Red-Bull besloten om de wedstrijd een week te verplaatsen naar 17 september.

Hoewel we weten dat veel sporten dan alweer begonnen zijn met hun competitie hopen we toch dat veel springers komen afsluiten.

De wedstrijd is voor alle springende leden van de PBH met een volledig klassement.
Dit geld dus voor de categorieën Jeugd, jongens, junioren, dames en Senioren.

Om mee te doen moet je je opgeven voor 3 september op het onderstaande e-mailadres: koppelcup@polsstokjaarsveld.nl, of schriftelijk inleveren bij Eelco Tigchelaar.

Na 3 september zullen we koppels gaan samenstellen aan de hand van het Next vastgoed puntenklassement 2011. De nummer 1 in het klassement wordt gekoppeld aan de nummer ’laatst’(met een volledig klassement).

Ben je dit jaar geblesseerd geweest en kan je daarom (en alleen daarom!) geen volledig klassement springen, geef je dan toch op met vermelding van het feit dat je geblesseerd bent geweest.

We hopen jullie allemaal te mogen begroeten op 17 september om 14.00 uur bij het begin van de tweede koppelwedstrijd van de PBH.