Opgeven en afmelden voor wedstrijden

Je kunt je aan- en afmelden voor de PBH wedstrijden via je persoonlijke link die je ontvangt als je wedstrijden gaat springen.

Aan- en afmelden kan tot middernacht voor aanvang van de wedstrijd, dan sluit de aanmelding.

Ben je alsnog verhinderd om te springen, dan kan je jezelf afmelden via de mail afmelden@pbholland.com of telefonisch of via de app naar het tel nr 06-44876713 van de wedstrijdsecretaris (Christa Faaij)

We willen je vragen om zoveel mogelijk aan het begin van het seizoen je aan te melden en af te melden als je weet wanneer je op vakantie gaat, dan weten we allemaal welke springers aanwezig zijn.

Voor alle wedstrijdklassen op de grote schans geldt dat je een licentie moet hebben om mee te mogen doen aan de wedstrijden.

Voorwaarden voor het meedoen aan 1ste klas wedstrijden

Je kunt meedoen aan 1e klasse wedstrijden als je hiervoor gekwalificeerd bent via de 2e klasse wedstrijdcyclus, of aan het begin van het seizoen op basis van het klassement van het voorgaande seizoen.

Voorwaarden voor het meedoen aan 2de klas wedstrijden

Je kunt meedoen aan 1e klasse wedstrijden als je hiervoor gekwalificeerd bent via de 2e klasse wedstrijdcyclus, of aan het begin van het seizoen op basis van het klassement van het voorgaande seizoen.

Voorwaarden voor het meedoen aan 3de klas wedstrijden

Springers van 16 jaar en jonger kunnen meedoen aan de 3e klasse wedstrijden wanneer hiervoor een licentie is behaald. Voor het behalen van je licentie word je aangemeld via de trainer van je eigen vereniging. Het is op een aantal voortijdig vastgestelde data tijdens het seizoen mogelijk om je licentie te halen. Lees hier meer over het halen van je licentie

Voorwaarden voor het meedoen aan jeugdwedstrijden

Je kunt meedoen aan jeugdwedstrijden als de trainer van je eigen vereniging hiervoor toestemming geeft en je voor de wedstrijden heeft aangemeld. Lees hier meer informatie over de jeugdwedstrijden

Voor alle springers is het verplicht om het eigenrisico formulier ondertekend en ingeleverd te hebben.