Vrienden van...


Vriend worden?!

Wilt u ons steunen? Word vriend van Polsstokbond Holland! De vrienden van.. bestaat uit personen die het polsstokverspringen een warm hart toedragen. Zij steunen de bond met een vrijwillige bijdrage. Een groot aantal (ex)leden, andere geïnteresseerden en bedrijven verbinden hu naam aan de Polsstokbond Holland, door middel van een jaarlijkse donatie van minimaal € 10,-. Elk jaar wordt gevraagd om een vrijwillige bijdrage voor het volgende jaar.

Wat krijgt u?

U krijgt er een goed gevoel van en naamsvermelding op de website van Polsstokbond Holland. U ontvangt 2 keer per jaar het magazine ‘‘de Polshoogte’’ Hierdoor blijft u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Tevens wordt u uitgenodigd voor evenementen zoals de tweekamp, het Nederlands Kampioenschap en het Hollands Kampioenschap. De opbrengst zal gebruikt worden voor aanschaf materialen om de sport te verbeteren. bijv. nieuwe polsstokken, onderhoud polsstokbus en stokkenwagen of een donatie aan een nieuwe vereniging.

Word Vriend!

Wilt u ons steunen? Doe een donatie! Maak uw bijdrage (minimaal €10,00) ovv “donatie”, uw naam en e-mailadres over naar NL36 RABO 013.00.23.833. Of stuur u gegevens naar: Vrienden van de PBHolland