Op 1 juli staat de 2 kamp op het programma in Buitenpost. Het Hollandse kamp zal hierbij uiteraard met grote getallen aanwezig zijn. Zowel de supporters als de springers staan te popelen om de beker weer mee naar Holland te nemen. Aan de  faciliteiten zal het niet liggen.

CAMPING

Er is een camping gereserveerd in de buurt van Buitenpost, Camping ’t Strandheem, Pakweg 2 in Opende is vanaf donderdag 29 juni tot maandag 3 juli voor ons beschikbaar. Meld jezelf aan bij de receptie onder de naam: KAMP HOLLAND.

LUNCH

Namens de Polsstokbond Holland verwelkomen wij zowel supporters als springers voor een 2KAMP lunch op de camping. Tijdens deze lunch kunnen we alvast in de oranje sferen komen. iedereen met een oranje hart is welkom!

SPEECH BONDSCOACH

om 12.15u zal onze bondscoach voor de 4e jaar op rij het team en de supporters toespreken. na 3 keer op rij de 2 kamp te winnen zijn de verwachtingen erg hoog. We zijn benieuwd hoe de bondscoach de kansen dit jaar in schat en welke tactiek hij in petto heeft.

Wij hebben er zin in!!

Oranje groet,

KAMP HOLLAND